Jelen szabályok kialakításakor a www.hoodiarendeles.net különös tekintettel vette figyelembe, az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről rendelkezéseit, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait.

Cégünk tiszteletben tartja és védi azon ügyfelek, érdeklődők magántermészetű adatait, akik a www.hoodiarendeles.net-on keresztül kapcsolatba kerülnek vele.

Általánosságban adott a lehetőség, hogy a www.hoodiarendeles.net internetes oldalain bárki anélkül böngésszen, hogy előtte személyes információkat kellene megadnia. Vannak azonban olyan szolgáltatásaink, melyek igénybe vételéhez információra van szükségünk Önről. Ezeket az információkat elsősorban az Ön által megrendelt szolgáltatások professzionális elvégzéséhez, másrészt statisztikai célokra és adatgyűjtésre használjuk fel. Az Ön által megadott személyes adatokat a www.hoodiarendeles.net további értékesítési akciói során az Ön informálására használja fel, míg bizonyos adatok kizárólag látogatottsági-statisztikai célokat szolgálnak.

A www.hoodiarendeles.net kötelezettséget vállal arra, hogy jelen honlapját látogató felhasználók adatait harmadik félnek soha, semmilyen körülmények között nem szolgáltatja ki, és az adatokat a fenti törvényeket, jogszabályokat és ajánlásokat, minden esetben szem előtt tartva kezeli.