Hoodia gordonii

Mit kell tudnod a Hoodia Gordonii-ról?

A Hoodia kapszula egy 100%-ban természetes növényi összetevőket tartalmazó készítmény, mely csökkenti az éhségérzetet. Mivel az étvágy minimálisra csökken, így kevesebb kalóriát viszünk be a szervezetünkbe, mint amennyit egy átlagos nap során elégetünk. Így alakul ki a negatív kalória bevitel, tehát a FOGYÁS.

A kapszula hatóanyagát egy Dél-Afrikában, a Kalahári sivatagban honos selyemkóróféléből nyerik. Elsőként az ott élő népek fedezték fel áldásos hatásait és kezdték el használni hosszú vadászataik alatt, hogy csökkentse az éhségérzetüket. A Hoodia növény ritkasága miatt hazájában védett. A Hoodia Gordonii lágyzselé kapszula gyártója ezt maximálisan tiszteletben is tartja, így a gyártás során felhasznált kivonatot kizárólag a kínai gyógyászati célokra termesztett növényekből nyerik. 

Hoodia Gordonii tudnivalók, hatóanyag, hatás

 A Hoodia kapszula hatóanyagai és hatása

 

A tudósok akik vizsgálni kezdték a növényt, egy molekulát találtak benne, mely közvetlenül bejut a kisagyba és jeleket küld a vércukorszintről, így csökkentve az éhségérzetet és segítve a telített zsírok felszívódását.

A legtöbb forgalomban lévő fogyasztószer az anyagcserére hat és így próbál fogyást eredményezni, ezzel szemben a Hoodia kapszula az éhségérzetet kiváltó hormonokra hat, így csökken a kalória bevitel.