Hoodia Rendelés

Világoszöld Hologramos Hoodia vásárlás

Vélemények

Vidéken élek egy ismerősőm segitségével rendeltem meg és mondhatom egy csoda.Már a második hét után mérhető eredmény született.
Apadtak rólam a kilók.4 hét után már 9,5 kg-mal voltam kevesebb.Nem hagyom abba míg el nem érem az áhitott súlyomat.Köszönöm Nektek.

Éva, 48, Debrecen

Nincs nagy bizodalmam az internetes árusitással kapcsolatban,igy félve rendeltem.
Azt kaptam,amit rendeltem,hologramos eredeti terméket a tényleges árért és az igért időben.
Kellemesen csalódtam a cég hozzállásában,mindenkinek ajánlani fogom..

Márti, 42, Győr

Eddig nem hittem, az interneten rendelhető szerekben. Ez nagyszerű. Fogyok tőle, és nem tapasztaltam mellékhatást. Csupán annyit érzek, hogy folyamatosan fogyok, és ettől BOLDOG vagyok!… és folytatom… Köszönöm!

Béla, 35, Budapest

Rendszeres rendelőjük leszek. Köszönöm a gyorsan szállított hatásos fogyasztószert, és a korrekt, segítőkész hozzáállást.

Zsuzsi, 28, Szeged

Köszönöm szépen! Egyenlőre jók a kapszulák. Ezt most egy kollégámnak rendeltem, aki szintén üres kapszulákat kapott eddig. :/

Anikó, Budapest

Kedves Hölgyem! Én kértem nemrég fotót Önöktől a termékről és aztán rendeltem is. Nagyon elégedett vagyok a termékkel, 7kg-mot fogytam 3hét alatt,így állandó vásárlójuk leszek a jövőben,ha mindig a világoszöld, p betűs hoodiát küldik nekem. Nagyon szépen köszönöm a segítőkészségét mégegyszer! Várom nagyon a következő doboz Hoodia kapszulát. További jó munkát és Kellemes Ünnepeket Kívánok! Üdvözlettel: K. Brigitta

Brigitta, 29, Nyíregyháza

 

Hoodia Ügyfélszolgálatunkról pár e- mailben:

 

Kedves **a!
Köszönöm még egyszer a gyorsaságot és a választ is.
Várni fogom..
Annyi kérdésem lenne, hogy futár fogja hozni, vagy postán várjam, mert akkor most nem hibázok azonnal kibontom már a kapuban:)

Köszönöm
——– Eredeti levél ——–
Feladó: Hoodiarendeles < *** (Link -> mailto:***) >
Dátum: 2017 *** 20 13:37:09
Tárgy: Re: Re: Megrendelés kiszállítása
Címzett: K** S** < *** (Link -> mailto:***) >

Kedves S**!

A futárszolgálat 100 grammra mérte a csomagot, sajnos ez bőven határon belül van.
Ma már nem tudok újat küldeni, várhatóan a holnapi napon adjuk fel Önnek a terméket.

Elnézést a kellemetlenségért.

**a
HoodiaP57

Szilvia

Megjegyzés:
Az itt jelzett tapasztalatok nem jelentik azt, hogy a tabletta az Ön esetében is pontosan ugyanazt a hatást fogja kiváltani. A Hoodia szedésének eredménye egyénenként más lehet (életkortól, súlytól, egészségi állapottól és egyéb tényezőktől függően). Ennek értelmében az Ön testsúlyára és egészségére gyakorolt hatás pozitív és negatív irányban is eltérhet. A mellékhatások és utasítások tekintetében kérjük olvassa el figyelmesen a “A Hoodia-ról” menüpont alatt található tájékoztatót, vagy kérjen további információkat kezelőorvosától, gyógyszerészétől.